Salam Maal Hijrah 1433H

Salam pembuka pembicara...

Khabar baik betul aja hari ni sebab dapat bercuti selama 3 hari..waaaaa.heaven je rasa..jumaat lepas aja cakap kat my collegue, if that 'nenenek' suruh aja keje hari ni, aja xmahu sebab aja dah bawak beg2 n baju-baju nak balik kg..tapi!!!sebenarnya xbalik lagi.hehehhe..
petang nanti baru balik hometown..mmmmm...nak makan rambutan n manggis banyak2.yipppieee~

ada urusan walimatul urus yg perlu didatangkan hari ni.eh3.ape tu..ni first tyme nak naek keretapi dari sg buloh ke tg malim ni..dari sana my sayang a.k.a cik dhiera akan ambik aja dan teruskan perjalanan ke tempat kawen..hehehe..wish me luck ya~

jadi..hari ni sabtu, 26 nov 2011 adalah hari terakhir dalam bulan Islam..tahun 1432H..tau x sekarang bulan ape? now is Zulhijjah..esok kita akan celeb New Year.yeay!!!!...esok 1 Muharram...bermula la episod baru dalam kalendar Islam..apa azam aja?

ntahhhh,!!!!

tak dapat nak difikirkan.hehehe..cuma aja nak jadi yang lebih baik dari sebelum ni..n wish untuk menjadi tunangan orang dah tercapai di usia...ehemmm3..secretoooo~

jadi azam tahun baru semestinya nak menjadi isteri kepada sang cinta.ecececece
makanya, kena prepare diri sendiri dgn amalan-amalan yg baik..dari segi rohani & jasmani..azam nak kurus???eiwwwww.dah penat.tapi aja masih akan berusaha utk mengurangkan ketembaman yg sangat2 terserlah sebelum majlis kawen aja June nanti insyaAllah...

Azam korang,..ape pulak..meh share ngan aja.hehe
Salam Maal Hijrah buat semua....


Luv,
Jaja & Apex @MA..:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

Epa Zarifa said...

kenduri june gak ke? bile tuuu

::Aja:: said...

epa: a'ahhh..june 2012 insyaAllah..kalo xde ape hal..2 june nikah, kenduri 3 june.belah laki xconfem tarikh lagi.hee

dhiera said...

kite tahu umur aja, kite tahu.. lalalala