Beauty Contest From Aina Rahman

Salam semua...

Setelah saya di tag oleh cik dhiera maka saya ni kononnya beria-ia la nak buat satu entry khas untuk beauty contest ni..hehe..thanx ye cik dhiera!

 OK..now.sila fokus! ini adalah Beauty contest from aina rahman


Terma dan syarat 'contest' ni adalah seperti berikut:

Terma dan syarat :
  1. Peserta dikehendaki LIKE page Aina Rahman .
  2. Terbuka kepada kaum wanita dan warganegara Malaysia sahaja.
  3. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 Disember 2011.
  4. Seorang, satu penyertaan sahaja.
  5. Pemenang akan terbahagi kepada 2 bahagian :
  • Berdasarkan cabutan undian
  • Referral terbanyak
6. Pemenang akan diumumkan pada 21 Disember 2011 dan keputusan adalah muktamad.

emmm..macam susah je saya nak menang..saya buat blog pun suka-suki.adeh3.hehe.ok..macam mana korang nak sertai 'contest' ni?

Cara-cara penyertaan :
  1. Like page Aina Rahman di facebook.
  2. Buat satu entry ringkas mengenai contest ini di blog anda. Sertakan banner contest seperti di atas dan backlink kepada blog Aina Rahman.
  3. Tag 3 orang (minimum) rakan anda. Semakin ramai yang anda tag, makin tinggi peluang anda untuk menang ketegori "referral terbanyak".
  4. Tinggalkan url entry anda beserta id facebook di ruangan komen pada entry ini
OK..dah!
Korang mesti nak tahu apa yang korang boleh dapat..kan.kan.kan?haaaa.ni saya war-warkan 

hadiahnya..

  • Pemenang utama :
    - 1 set barangan make up bernilai lebih RM 100.
    - 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman.
  • Pemenang referral terbanyak :
    - 1 set barangan make up bernilai RM 50
    - 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman
    .
  • Hadiah saguhati akan diberikan sekiranya jumlah penyertaan melebihi 50 peserta.


wahhhh.mudah kan?jom la kita tgk2 apa ada lagi

nak tengok page   aina rahman? sila klik sini

OK..dah habis...saya nak tag kawan-kawan saya di bawah...


yang lain-lain pun boleh sertai lagi OK...klik sini



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 orang doakan kesejahteraan aja..:

fazlien said...

hi dear...gudluck!! exchange link jom..i'm new in b2b world.do visit n follow me..i follow u too..tq

http://beeflyingtohoney.blogspot.com/

::Aja:: said...

owh..hai lin!boleh ke panggil lin?suke suki je aja ni..hehehe..
alrite..nnt aja blogwalking g sana ye..saya pun new B2B...tp blog xde la pasal wedding je.hik3..

cik nora saniey said...

thanks aja...nk join jgk la nnt..:)

::Aja:: said...

nora!meh2..join la...:D

Cik Zimie said...

tengah jalan2 rupanya baru perasan kena tag dengan aja.hihi thanks ye.

btw salam perkenalan dr cik zimie :)) tarikh kawen kite dekat2 sama la.