BFF E-day..

Salam semua...

waaaaa.busynya saya weekend ni.fuh3..amik napas please!
sebenarnya minggu ni saya cuti ahad dan isnin..sabtu lepas kene kerja.uhuk3...:(
tapi saya mcm x ada cuti.wuwuwuwu.penat betul kaki dan tangan saya bekerja keras..eh?work hard ke?hehehe
last sunday, my bff , cik dhiera officially engaged with Z..hehe.actually aja panggil zul..tapi dah si empunya gf panggil Z..Z ajela.cik dhiera bertunang saat 20.11.2011..pandai dia pilih tarikh senang nak ingat anniversary.hehehe~

so, untuk majlis tu..saya buatkan choc moist cake untuk dira.heheh..penat saya dengan kerjasama anak-anak kak long saya buat kek malam minggu yg lepas..diorang lagi suke sebab diorang boleh sepahkan dapur.adehhh~

saya bagi bukan untuk hantaran sebab saya xmahu cake buatan saya diambil oleh Z..saya nak dira yang makan..semanis topping yg dibuat, moga manis2 aje la perjalan cinta diorang.hik3.dulu masa wedding my bff juga, safiah..pun saya bagi cuppies tapi memang bukan utk hantaran.kikiki..
p/s: dhiera..aja baru 3rd time buat choc cake sebenarnya.muahaha..so amik kau..ape rasa?hihi~

makanan yang dihidang sangat sedap..saya suke sume! paling penting dah ptg2 tu aja dapat makan durian.wow3.tengs again..

roughly, ur event nampak sweet sangat dengan warna hijau tu..plus dengan mini pelamin comel tu..heheh..very the creative maa~
(nanti hantar kat umah aja ye for my event..:P)

moga bahagia selama-lamanya sayang...n our friendship juga begitu..lepas ni kita sama-sama prepare for wedding ya?:D

ni la  cik dhiera   :D


Ni nak show off cincin masing-masing.hehe

me with nida..jauh ni dari taiping
Ni la saya.terserlah kegedikan & kejakunan di situ.hahaha     



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

|cerita-gadis-ini| said...

selamat berkenalan...jaja ada koman kat blog nana kan?tu blog general...ni blog kawin2 kat sini..gedik kan?tapi xpublished lg..malu..hahahaha

http://kisahchentadanqaseh.blogspot.com/

dhiera said...

aja, laju ye update. hek
kek tu sedap la. nak lagi boleh?
yeay!! dah jadi tunang Z. lalala

ye, aja. friend forever! miss u~

::Aja:: said...

@NANA: haah la!hehehe.owh..ade ke..oke3.nant aja follow blog kawin2 awk tu.hik3.leh share2 idea~

@dhiera: yeay..suke3..dh sama title.taun dpn naek pelamin same2 jugak.kekekeke~

mizz u too macikk..:)