Buaya gatal naik darat!


hai semua!

takut tak tengok binatang ni? ada terbaca kat paper online jek la...ade buaya sanggup naek ke darat semata2 nak ngappp kucing...mak aiiii...ni tahap bahaya dah ni..dah tak cukup lauk ke kat dalam sungai tu wahai buaya? errr..apa kaitan dengan title? emmm..xde kaitan..orang yang menulis je yang tengah gatal2 ni.hek3


currently kat PD dulu pernah ada kes buaya gigit orang mandi manda kan? omg...takutnye..takutnye..camne ni? kalo kite tengah syiok2 mandi manda suddenly dia datang dengan lemah lengloinya...acaner?

MA mandi sorang2 ehh...ma xmau mandi..malas nak basahkan badan & menonjolkan aset.hahahha..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: