Escape to Cameron

Hai semua!

aja baru je balik bercuti 3 hari..pegi honeymoon & amik my 2nd bf kat proton..lama tertunggak tu..rasa macam nak mnegamuk je hari2 kalo fikirkan bf aja yg tersadai kat PROTON tu..huhu..luckily kete aja dalam keadaan yang baik2 aja dan cantek dah..macam kete baru dah..owh ye..lepas kawen hari tu aja kene cium dengan kereta lain dari belakang..yes2..claim 3rd party..amik kauuuu..beribu aja rugi tau.so sekarang dah start naek kete balik la..before ni naik motor je..minah rempit..:P

(claim aja je dekat 3K..emm..nak wat beli ape eh? hehe..simpan2 utk baby..eh? xde pon agi..aiseyyy)

lepas je amik kete, kami laju2 kemas naseb dah kemas dr malam nye lagi..MA g solat Jumaat dulu..aja siap2kan apa yg patut termasuklah lunch kami untuk makan dalam kete je..: nasi putih, kicap, telur goreng & fries...pon sedap!hehe

perjalanan ke CH amik masa 3 jam lebih la sebab kami guna jalan dalam..cuma lalu highway kejap je lebihnya lalu dalam..jimat tol kan.gerak dalam pukul 2pm sampai sana pukul 6 lebih..okay la..kete tak banyak lagi naek atas hari jumaat tu. AJa dah book hotel awal2 sebab takut smpai sana lambat dan bilik penuh..jadi tepon2 punye tepon, dapatla book lepas kali ke-5 call.tak kisah la hotel ape asalkan selesa dan murah!cheapskate betul..

cuma nak bagitau la...kalau nak pegi CH ni book hotel awal2 sebab sekarang weekend pun full..harga kalo cari hotel budget, murah la sikit..kalo nak yg best2 mahal sikit jek..bayar je kalau teringin sgt nak stay kat Smoke House ke..Lake House ke.kami mampu tengok je..hahhaa

tepek kan gambar je la ye..malas nak cerita panjang.nanti aja update a few hotel  budget yang ada kat sana yek!












owh ye..total loss untuk 3 hari di Cameron adalah rm600 (hotel, minyak, tol, makan, jajan2)..sekian..habes duet!:P

till d end.hehehhee

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 orang doakan kesejahteraan aja..:

akudidi said...

bestnye..x kesampaian lg nak honeymoon kat sana blk kg terkejor2 je.hahaha.jelesnye. ala hotel murah ke mahal ke kalo dah kawen n dgn hubby, syok je jdnye.hahahaha

::Aja:: said...

Kan? yang penting kite enjoy the moment together.hopefully dpt plan another holiday n simpan duet bnyak2 utk g jalan2.hehe

Anonymous said...

Thanks for sharing, it truly is a really informative publish and very helpful for some kind of businesses like mine. I like when I'm looking the world wide web and i come across a site with valuable points like this. Thanks lots for the research, We've noted a number of them here so I can use them in a future. Kudos for you and keep up the good blogging perform.

Anonymous said...

Awesome post, where is the rss? I cant find it!