Holiday lagi..!!

Hai semua..ni auto update tau..

aja currently sedang odw to PD..PD again?? yeppp PD... Dah mencuba utk tak pegi sebab banyak benda...d most important is aja memang tengah sengkek..ujung2 bulan ni paham2 jew la..bertambah sengkek sebab g holiday awal bulan hari tu.hahaha..nak menyesal tak kan la..aja suke sebab leh spend tyme ngan MA..tapi bila dah berjoli ni la jadinya..dan2 berjalan2 lak my husben side ni..hmmmm...

so, pergi sana sekadar nak tenangkan fikiran..bercuti dan dll je la..nama nak main any games kat sana? no waysss..i dont have extra money already..lagipun dah main banan boat hari tu..lepas la gian nak maen games tu..kalo MA sudi bayarkan i tak kisah...tapi biasanya MA xmonyer nak spend untuk wife die..setakat ni la..hahaha..sharing2 pon xmau ar MA...ai dun care..coz i totally '0' now!!

after ni nak kena saving for my 3rd honeymoon laks..mak aihhhh...mmg la tong kosong jek..kalo dah berjoli je tiap2 bulan..ehhh,.aja plan my holiday..aja xsuke men gamble sebab ni la hasilnya..tong kosong..xde wet.hadoiiii...

so...kawan2 next tyme nak bercuti berjalan g mana2...make sure plan first! yela..masing2 ade komitmen..ade masalah masing2..kalo xplan x ke haru..i dun like last minute plan!MA take note yekkk...(macam MA baca.lalalala)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: