Keropok Sedap..korang ade favourite tak?


Pernah tengok, dengar dan makan produk ni tak?



Atau yang ini????



Heheheh..i called it 'jajan' instead of junk food..Lebih sedap didengar dan dimakan kan? kekekeke

Super ring cheese ni memang favourite aja..sedap gila!!!bila makan je aja masukkan dalam jari..bayangkan 5 jari tu aja masukkan satu2 jajan ni pastu makan satu2..habes semua aja pi jilat jari pulakk...slurpppp..sedapnya!

Yang kecil je pack size dia tu aja panggil maruku ikan la..tak tahu kenapa tapi brand ni jugak yang sedap..ada lagi brand yang keluarkan maruku ni tapi yang ni je menawan kalbu..sampai sekarang, tyme mesyuarat bulanan, tahunan and per quarter, HR memang sediakan maruku ikan ni untuk kunyah2..tak mahu kitorang tido kan..so rasuah la dengan tit bits yang banyak.hek3..

sedap sangat sampai aja boleh buat entry pasal dua jenis jajan ni..balik nak mintak MA beli la tyme beli groceries.we still not buy anything for us this month.busy2..

Semalam aja berjaya ke pasar semalam & beli sedikit sayur (RM4), Ayam separuh (RM7) dan ikan2 dan sotong (RM12)..haaa..jadik la kan? 

rasa-rasa macam xbeli la this week sebab aja keje sampai khamis je minggu ni..jumaat cuti amik my little gaga..(uwaaaaaa..rindu!) lepas tu nak bersiap untuk 2nd escape toooooooooooooooo

CAMERON!!!!!!

Yeyeyeye..sila lompat-lompat sekali keyh!



p/s: kene tulis kat sini sebab kalo MA skodeng blog ni dia tau aja tak boros keyh..aja beli ikut duet yang dia bagi jek..:P

discover the uniqueness of PETRONAS HERE...




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

oshinz said...

kite suka maruku ikan. tak suka sangat super ring sebab macam banyak pewarna. hehe.

::Aja:: said...

hahaha..kite suke dua2..tu yg gomok je..suke makan.uhuk3..

ilaSham said...

Saya pon suka dua2 tu aja..
Aja, kita kalau g pasar malam selalu habis almost RM50..rambang mata ;)