MA Kesayangan


Salam petang semua...

Petang-petang ujan2 ni best ni kalo dapat bantal & tido kan? fuhhh...
 
comell tak ini budak? ahhaha...suka sakat budak bucuk ni & letak gambar die yang comot2 kat FB la..mana2 la..nnti die marah sebab malu.gediks sungguh..ni sape?


Ni la MA saya! MA yang gedik, konon2 macho..konon2 hensem..rajin..kuat tido.kuat makan.& segala2nya la..hehe

aksi di bawah konon-konon dia tengah menari gangnam style lepas borak2 dengan jiran sebelah..sila abaikan ruang tamu yang agak tak cantek sebab kami duduk umah kecik je..hehe..yg bulatkan warna merah tu beg album kahwin kami..nak tengok? mehla datang rumah!


Walaupun saya suka gaduh dengan kamu..walau pon saya suka majuk dgn kamu..bebel2 sorang diri..saya memang sayang kamu MA..Kamu sgt sweet dgn cara kamu..even kamu x romantik lgsung.haha

I LOVE U SOO MUCH!!!!



P/s: ni countdown for tomorrow..ape die? Tekalah sendiri:D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: