Chong Wei nak kawen dah!


Hangat-hangat!
 
SELEPAS 11 tahun jaguh badminton negara, Datuk Lee Chong Wei couple dengan Wong Mew Choo, akhirnya kedua-dua pasangan itu bakal melangsungkan perkahwinan pada November depan.

Untuk makluman, LCW sekarang masih kat Denmark..kan dia menang Terbuka Denmark last week. yang paper2 bagitau, diorang akan wat resepsi  di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) pada 9 dan 10 November depan. 2 hari tu you alssss...Ni sure Lin Dan la.. Taufik Hidayat..player2 yang femes kat dunia mesti dijemput la..hehe..korang nak pegi ke? ade contest untuk peminat ni..10 orang tak silap yang akan dijemput utk wedding dinner ni..so pandai2 la korang yekk..aja tengok dari jauh sudah...yela..ramai kot!

rasa-rasa lepas ni performance LCW semput tak? ke sama macam dulu? hehe..

gambar2 LCW & WMC..


 
suke 2 gambar ni...

MA!Bawakla orang g Morib Gold Coast..please...nak amik gambr camni jugak..ehhh..boley ke?haha


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: