Kasut Baruku & Cerita Hantu

Salam semua!

Last weekend MA ajak p tgk wayang kat Jusco Bukit Raja..dah lama kami x dating tengok wayang ni.asyik2 family ade je plan macam2 jadi kami pun dah tak dan nak tgk wayang berdua..tapi yang sedihnya MA ajak tengok citer hantu.mak ai...naseb bukan hantu sangat..tengok tajuk memang aja fikir citer hantu dah rupanya horror jek..horror je pon aja asyik pandang muka MA & borak ngan dia..last2 kena marah ngan MA sebab kaco die tengok muvie..wuuu..saya takut la budak buncet..tapiiii

kami berjaya tengok sampai ke akhirnye..eh..lupe cakap..kami tengok HOUSE AT THE END OF THE STREET..title panjang cite slow sikit la tapi berjaya menakutkan aja..time kasih!rupanya yang psiko adalah lelaki hensem itu..kesian dia sebab deraan secara psikologi ni memang boleh buat orang gila..dia xboleh terima hakikat adik dia mati sebab dia terlalai so die didera ngan parents sebab parents die pon sama gile jadikan laki ni as adik perempuan dia..laki ni bunuh parents dia tanpa orang len tahu yang adik die dah lama meninggal so orang xda syak dia yang bunuh parents die..laki ni culik mana2 pompuan and tukarkan jadi rupe adik die..sorang2 die bunuh..kecian...tp at last mestilah dia kalah..gila kan?hehehe..tu je le sinopsis cite HATEOTS..Malas nak type..panjang beno nama filem die.apo ntah...

lepas abes tengok movie kami jalan2 la sambil cuci mata tengok sale yang xmurah pun.hehe.Actually MA yang nak shopping beli baju kemeja kerja dia..agaknya dia bosan tengok aja asyik gosokkan baju yang sama je..eh..kire bagus la wifey you ni gosokkan seminggu terus..pastu ulang baju tu 2 minggu lpas tu tau..so 2x je pakai baju sama sebulan..haha..nampak sangat MA xde baju keje.opssss..macam guwe banyak baju keje..(nak shopping gak!)

Aja konon2 xmau shopping sebab tengah sangat2 sengkek..kat umah je makan sedap2..kat opis aja mam biskut kering je lunch sebab duet nak save..haha..TAPI kan...aja terbeli wedges!muahahahhaa

ini la namanye perempuan..tak de duet pun boleh diadakan jugak dengan syarat makan McD & Wayang MA bayar..jadi mampu le aja bershoppinh even sepasang wedges yang simple yet selesa dipakai..

nah...aja tunjuk ni...tak senonoh sungguh letak kasut atas meja..xpe..bos tak nampak.lalalala



yang ni tuan empunye kasut le..pakai ikut tema kasut baru.hik3
 


OK.minggu ni berdiet dengan biskut kering balik sebab peruntukan kasut tu sebenarnye untuk duet minyak minggu ni..abesla aku cepatla gaji..uhuk2


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: