Harry Potter and The Deathly Hallows In Da House....



Salam semua..

Weekend tanpa jalan2 kami cuma mengemaskan rumah memperluaskan ruang rumah yang kecil jek..Almaklumlah, kami ni menyewa je lagi..Nantila kalo dah ade rumah sendiri, ak renovate gila2 bagi cantek ok?hehe

After mengemas dan rumah pun dah cantek (cantek ke? ) kitorang spend time makan2 titbits sambil2 tengok movie. Sekarang ni Astro sakan suruh kite2 ni beli pakej dia..Actually kami xmau..tapi dia bagi free tengok tengok je la kan..watpe nak bising2..kalau dia letak dalam statement suruh bayar baru aku bertindak.ececeh..bukan ape..takut ASTRO ni tipu kita je..

So, kami layan channel FOX , HBO & CINEMA sampai lebam la.hehehe..Ahad lepas diorang marathon last episode Harry Potter..So, kami tengok dari petang sampai ke malam..yeay..abes tengok part last HP..Xdapat tengok kat cinema,so tengok kat TV xpayah bayar lagi..jadik la.hehehe..Dek kerana ujan lebat tak berhenti2 dari pukul 3 sampai ke malam..aja dah prepare nuggets & kentang goreng untuk tea time. Ye....MA wajib minum petang..sabor je la..lawan dengan sos thai LIFE & Teh O..fuhhh.memang terangkat!hehe

Mula2 kami tak tahu 2nd part of HP tayang malam tu jugak so aja dah warn MA awal2 aja xmau masak nasi +lauk2..penat.so kalo nak junk food boleh..so aja rebus la jagung manis yg xabes2 beli dari cameron (ni beli kali ke-2..MA order kat ofismate dia)..rebus 3 ketul besar..yang tak boleh blah, HABIS!!!

MA makan jagung macam tupai makan.bersusun je.hahha..sambil fokus tengok HP and siap masing2 wat assumption HP mati ke tak..owhh..rupenye budak tu tak mati yek.hehhee..baru tahu.kui3

abes movie tengok dah bertongkol2 batang jagung MA licinkan..sungguh kecian suamiku..lapar sgt ke.hik3..tetiba rasa sungguh kejam sebab malas nak masak utk dia.kekekeke

nak show kat u als aksi kami tengok wayang dalam umah? mana boleh..haaa.tengok yang kat bawah ni je la..hehe..nak cakap kami melantak junk food 1 hari tu n wat aja menyesal sebab dah bagi peluang utk gemokkan diri yg dah sedia adanya gomok.wuuuuu;(




ha...ni cite yang kami tengok Ahad lepas.. FOC ok!!!





OK...nanti leh pertimbangkan nak tambah slot MOVIES or not.sekarang kami amik basic & pakej MUSTIKA je..sebab tu je yg MA suke & kami mampu bayar.RM53.95 sebulan tau...hahaha..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: