Mood berkicau bilau...tik tok..

hai2...

sekarang ni dah lepas lunch hour..lepas pekena nasi putih ngan ayam masak merah tambah pulak dengan sayur lobak putih masak air (ai masak okeyhhhh)..mataku dah stat layu melayu2 kan..last day ni...esok cuti..horeyyyy!!!!tak sabar nak beraya ngan my siblings even tak complete..tak pela...at least dpt beraya coz hari tu raya puasa di umah MA.so dis tyme my turn la..hehehe

cepat2 aja habeskan keje..4.55 shut down everything okayhhh!!!

jap2..berita tak berapa nak sedeh tapi aja sedih jugak la..Fahmi @apeks confem kawen dengan awek kelate die tu si Leuniey..OMG..My hero..nape ko nak kawen dah..ko baru 23 tahun..muda sangat actually sebab ko harapan tonggak tunas negara.harap2 lepas kawen tak hanyut oleh rasa cinta sayang sangat sampai performance pon menjunam...apa2 pun, aja tetap rasa kecian kat apek sebab dia muda sangat..so muda untuk ade komitmen kawen..dengan si awek yang baru cecah 21 tahun.. 21??? mak ai..sekarang memang trend kawen muda ek?

(*_*)

      
Rasa-rasa kekal tak eh diorang ni? apeks ni ade history 2x tinggalkan pompuan weyyy..hehe..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: