Shopping di alam maya...yang baru?

Hai semua..

ada dapat magazine Dara.com free semalam..selak-selak sekali mak aih...comel2 nye fashion muslimah sekarang ni..ramai sungguh yang come out with new ideas, trendy yet still sopan dan mengekalkan ciri2 wanita Muslimah..tapi rasa2 umor 25 ni terlalu tua tak nak try fesyen pelik2 camni? haha.. selak punye selak rasa2 macam tersuke design & pakaian dari From Jenna To Jo.. nama butik sangat catchy & menarik perhatian bukan?

dress kat butik dia sangat cantek..OK..saya baru nak berjinak2 dengan dress dengan warna2 yang terang..cuma xcukup budget nak membeli jek..sebab dah save untuk berjimba di Indonesia very soon!!!!!oh....i need more money plsssssss

B... Ma nak yang ni plsss.tp bukan color ni la...


 I will look again & reserve some money to buy dresses, shawls and etc kat butik ni..on9 shopping sumtimes release my gian utk shopping.hahaha..

sapa nak join beli?



gambar2: copy dari FromJennaToJo

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: