Alhamdulillah...

Salam semua..

Di Tahun Baru ni kami dikejutkan dengan berita gembira tapi masih xconfem...jadik kami tunggu le dulu yek kalau nak announce apa-apa.hehe..Moga korang semua mendoakan yang terbaik buat kami yek..hehe..cer teka?lalallaa~

Semalam bercuti seorang diri sebab MA kerja..jadi aja memulakan aktiviti senaman pagi dgn menyapu rumah...sawang2 segala..sambil tu masukkan baju kotor dalam washing machine and tekan..tetttt...die terus jalan..caya la!

abes semua g mop rumah atas bawah..fuh..memang senaman utk kuar peluh..penat duk kejap..pastu smabung lagi.tukar cadar katil jadi warna garang.kekeke.. (MA balik terkejut de kata cam nak mengaum jek)haha

siap semua ..aja turun bawah masak air..baru nak breakfast dan sambil2 lipat stok baju yang menimbun,..dua trip baru siap.fuhh..penat...pastu sarapan dan rehat!yeayyy..heaven sungguh sekali sekala jadi housewife..tapi penat dan bosan sikit la sebab xde internet..xde orang nak lawan cakap..naseb baik ada ASTRO.hehe..

malamnye ke rumah in law plak men dengan baby Zara & kakak Hana..adoi..lasak..auntie kamu yg kepenatan duduk je la tgk tv..sori mak..tolong sikit2 jadik la kan..kepenatan la..hehe..

hari ni kerja dengan semangatnye sebab esok lusa cuti lagi.ahaks!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: