Happy 5th Month Anniversary Sayang!

Salam semua..

Malam tadi hujan lebat kan? giler la aja sampai selesema teruk semalam dan hari ni sebab selalu sangat terkena tempias2 ujan time balik kerja.uhuk3..demam jangan hinggap yek sebab semalam aja cek suhu badan normal lagi (36.2 C)..Tapi lembik dah ni penangan selesema yang teruk..

Hari ni genap 5 bulan kami kahwin!yeay..hahaha.tak sangka ko dah kawen aja oiiii...MA was my ex-classmate masa sek rendah..caya tak?hehe..we met each other again thru Facebook..so means FB ni la yang menemukan kami kembali & start berkawan2 sampai la berkawen2..hehe

Tak pasti lagi nak buat ape utk celebrate tapi mungkin nak masak special untuk hubby petang ni for dinner..tunggu dan lihat la ye...

Sayang..5 months with you is full with love & happiness. ada sweet & sours sometimes but i really appreciated what you have done to me..rajin tolong kat dapur..rajin sidaikan baju basah & angkat baju kering..rajin komen masakan aja..grrrr..rajin bersihkan laman depan rumah..siram pokok sampai pokok terlebih air sudeyy..hehehe

thanks for being such a great partner to me and hope that we can face everything together and ever...

I LOVE YOU AMIR SAYANG!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: