holiday menghabeskan duet...yeaaa!!!


Di kala mereka celebrate Deepavali...aku & MA bersiap2 untuk berjalan2..okay..misi utama adalah menyuapkan makanan semasa MA drive untuk elak dia kelaparan & kemengantukan.. We are heading to Kedah & Perlis..yeay!!!
Gaya macam bercuti la kan? non hadooo la... kami g wedding cesen...emm..sorry to say..aja xpernah jumpa cezen aja yang ini..serius!sbb diorang stay kat Kedah..pakcik & makcik pernah la..emm.teruknye rasa diri ini!huhu..Sebab tu dah kahwin ni kan..nak bawak MA & kenal2kan dengan makcik pakcik sebelah arwah mak aja..diorang ni adik beradik tiri arwah mak aja..so.memang tak rapat..tapi xmahula sampai tak kenal langsung..ye tak?

pagi ni aja sediakan nugget ayam..kentang goreng..keropok ikan (da masak siap2 malam tadi)..kerpek pisang (beli..:P) dan air masak 1 botol besar..ok..semua dah ada? mari kite berjalan!yeya!

we will spend 1 malam kat sana sebab Ahad MA nak attend wedding kawan U dia di Perlis..pulakkk..ko berjalan sakan ye aja..jangan lupe agenda 6-11 Dec lebih penting!Perlukan uwang yang lebih banyak tuuu..key

bye33..adiossss

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: