Bila aja start mengidam...

Salam semua.hehee

Malam tadi aja mengidam makan rojak...waaa.meleleh air liur tengok ofismate aja bawak rojak makan kat pantry office..teriang2 2 hari dan2 semalam tak boleh tahan..aja skype husbeng and said " B, I want rojak mamak!" So malam tadi MA bawa aja makan rojak .Dan2 tengah odw tu nampak org jual sate..aja pon dengan tak senonohnya nak la jugak sate sikit.tapi MA tak bagi die kata nanti aja gemok.esok baru cari sate.ni makan rojak dulu..

Malangnya..setibanya kami di kedai mamak itu, terdapatla sebuah gerai menjual sate betul2 di depan kedai..aja pandang MA, MA pandang aja..aja sengih2..MA pon mengalah " Yela..ye la..5 cucuk je..share.." Yes...thanks suamiku..Maka dengan lahapnye aja makan la rojak dan sate tu..MA share je ngan aja..die order sate lebih..so aja punye 5 cucuk je..cett..xpela..Alhamdulillah.hehe

Actually aja teringinkan rojak kat UNITEN tuh...time study kat UPM every week memang aja akan lepak kat tepi UNITEN tu..sengaja cari pasal naekkan berat badan.miahaha..

Macam-macam ada kat sana, tapi favourite aja adalah rojak mamak yang cucurnye sgt2 la rangup..pastu cendol dan vadee.. betul ke aja eja tu? bantai la..sanggup woo pecut naek skuter balik dari main campus lalu Lebuh Silikon pastu pegi UNITEN dan makan-makan.pastu baru balik ke kolej yang dekat je dari situ..

Nampak tak yang rangup2 tu..mak aih..meleleh air liur

 
   rojak..ooo..rojak

 Sebenarnya memang suka beli kat sini sebab makanan2 dia rangup2, panas2..comel2 dan murah!hehe

Ni pulak murtabak yummy yang berharga RM8 sekeping..tapi mmg terbaik la..hehe..fuh..aja masih ingat kot.terror betul..

Nampaknya esok terpaksala MA singgah kat sini before or after event. Sebab esok kami nak pergi hantar rombongan meminang sepupu MA di Kajang..so Kajang lalu mana? UNITEN la..kih3..suka2..

 picture credit to: KhAI

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

SOULMATE is said...

hehe
aja...kte kn kalo teringn nk mkn siap tulis lg
xsenonoh kn?
mgidam ngalah org mgndung kte ni tau
kdg2 inck tunang kte
ckp je nk diet
tp dlm kpala ingt mknan
hahaha
now asik sbut durian crepe
tp malangnya kte xmkn durian
hahaha

::Aja:: said...

hahaha..standard..takut gak efek kenaikan badan ni sbb dr dulu mmg suke makan..skang ni dh start nak mngidam2 plak.risau wooo..
even pregnant kena gak jg makan.takut penyakit lain yg dtg.
tapi hantam saja la lbu..sedap.hehe