Memori 2010...


Salam semua..

jom tengok gambar di bawah ni?hehe


Ni gambar we als masa Konvo 2010 UPM Ex-student okay.hehe..diorang ni boleh aja gelarkan BFF aja sepanjang di UPM & hopefully forever.InsyaAllah..yang bestnye tengok gambar ni adalah turutan orang dan cerita masing2...hehe

Dari kiri: Safiah, Shareena, Ili
Tengah: Yuhanis, Aja (me), Rohaina
Bawah: Dhiera, Syuhada

Nak tahu sesuatu??? kami2 ni yg konon2 stok hangat2 ni dah start disunting pada tahun 2010.. dimulakan dengan Safiah kemudian Ili pada tahun 2011
Aja mengekori pada tahun 2012 kemudiannya Dhiera 2 months after me dan disusuli Syuhada sebulan kemudiannya.

Hari ni 16 Nov , Shareena yg diapit oleh Safiah dan Ili pulak melangkah ke alam baru mengikut jejak langkah kami..hehe

dan 2 orang yang mengapit aja pulak bakal mengakhiri zaman bujang mereka soon..anis pada bulan Dec dan Rohaina soon to be (akak..bile nak bagi tarikh daaa....)

Rasa macam best sgt tengok gambar ni dan buat aja merindukan mereka semua..heheh..masing2 dah bekerjaya dan berkeluarga dan ada yang dah ada baby/ bakal timang baby..nanti kami nak buat reunion as mak2 la plak.kekeke.bapak2 sila jaga anak yek!

Miss u all!

Jom lenjan lepak di majlis kawen Sherin..as pengantin..sorry je macik..nak wat reunion kat wedding kamu.hik3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

Rozita said...

akak pun dari UPM gak..batch 2003..course apa ye?

::Aja:: said...

kami course nutrition dari fac medicine & health sciences..:D