Chaiyok Husbeng!

Salam semua...

Di kala ini..husben ku si MA sedang berkejar2 dan bertungkus lumus untuk menyelesaikan urusan penting..ada ke lesen nak mati tapi tak perasan..dah hari bekerja bising2 suruh guwe renew kan untuk dia..memang tak la sayang..macam la Glenmarie ni laju berdezup kalo nak pegi post office..jem2..tak sanggup kot! Salah diri sendiri la kan.hehe

Aja bagi cadangan malam tadi suh die kuar lunch hour & bgtau bos mana tahu balik lewat ke..at least tak dela bos ingat kita ponteng...lesen tu penting bos..xde lesen saya xleh g keje.hehhee..

dengan IC MA yang dah serupa kertas buruk yang dikeronyok2..paham x..? nak stresskan di sini mengapa kaum adam ni amik lewa pasal kad pengenalan diorang..senang cerita apa yg ada dalam wallet diorang? dah macam apa aja tengok wallet MA tapi die xmau tukar..wallet hantaran pun dia xmahu pakai lagi..asyik dengan wallet buruk die..lepas tu letak belakang montot.lepas tu duduk2..kad pun rosak cipnye..dah xleh guna untuk anything..adoiii...sabar saje la aku dengan husben ni..kalau boleh die nak aja ni yang buat semua benda untuk dia..bayar itu.bayar ini..macamla wife dia tak kerja..cettt...

hopefully berjayala misi anda ye encik husben..latest update: lesen settle..now pergi mencecet ke S.Alam dari Meru sebab cip IC dia rosak but at d same tyme husben tengah uruskan pasal pembelian rumah pertama kami..uhuk3..rumah pertama? nanti la aja story..tak excited pon pasal rumah tu..:(

Good luck la ye sayangku intan payung manja..hope cuaca okay sepanjang dia di luar sebab dia naik motor..boleh maen pecut2..kalau kereta xdapek le..jimat!.:D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: