Kerisauan lega seketika..

Selamat petang sumer!

tengah watpe...menghabiskan sisa2 kerja yang tertunggak atau tengah landing baik atas sofa lepas siapkan minum petang or dah start prepare untuk dinner?hehe
 
Ok..fine..mungkin aja ni teruja sangat atau terlalu risau..

tapi atas nasihat kawan baik aja, aja rasa will proceed to go to clinic very soon and seek for their advice. dan, still pergi jugak ke Surabaya memandangkan semua dah prepare..tapi aja nak beli/ bawa bantal kecik letak kat punggung supaya senang dan selesa..dan yg bahayanya sebenarnya semasa flight landing because kalau pilot yg kurang cermat, ada hentakan sikit la..so kawan aja advice angkat punggung sikit masa landing tu supaya kurang efek hentakan.haha..tgh bayangkan macam mana nak angkat punggung time duduk..hihihi..

Doakan kandungan aja selamat ye sampai waktu melahirkan...huhu


cutenye baby girl tapi MA nak baby boy..haha..mana2 la labu..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: