MAHA 2012

Salam semua..pernah pergi tak event ni? hehee..aja start kenal MAHA ni masa aja study kat UPM..


Almaklumlah kolej kediaman aja & fakulti aja ni bersebelahan dengan MARDI dan Hospital Serdang..So, kalau ada apa2 event kat Mardi, kami le yang awal2 berdezupp ke sana..tak da transport..no hal..sapa nka exercise jalan kaki sendiri la..naek turun bukit yang tak tinggi tapi semput la..kalo malas, minta driver bas UPM -Kolej 17 untuk stopkan kita kat depan gate MARDI dan tanya waktu die estimate balik ke kolej..so set timing sendiri la.hehee.xpon tunggu je tepi jalan tunggu bas MAHA datang.hehe

Owh ya..apa aku merepek ni? MAHA ni sebenarnya expo barang2 pertanian, perladanga...everything about agriculture la..expo ni sangat2 besar okayhhh.satu hari suntuk pon tak habes nak masuk sumer tempat..so badan kena fit la kalau nak pergi.keskeskes

MAHA diadakan sekali setiap 2 tahun dan biasanya bulan Nov- Dec..cuti sekolah le beb...so, kali ni bermula 23 Nov hingga 2 Dec 2012..seminggu lebih...lama kan? So ajaklah mak abah..atuk nenek..abg adik..kakak..semua la...pergi la beramai2 ke MAHA 2012 bertempat di MAEPS, MARDI Serdang..Masuk adalah percuma..makan minum sila bayar la.muahahaha..kali ni kena dengan musim durian..sure berlambak durian dijual dengan harga2 paling murah kat situ..serbu!!!!!


owh tidakkk...aja tak boleh ambil durian buat masa sekarang...sedihnya!!!!!huwaaa

info lanjut boleh la tengok kat website rasmi MAHA 2012 ---> MAHA INTERNATIONAL 2012

Macam- macam ada..

psss: B..jom la...ma nak jalan2 cuci mata sambil beli kerepek banyak2..huhu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 orang doakan kesejahteraan aja..:

Anonymous said...

singgah lah Selangor Pavilion di MAHA 2012. ada pertandingan fotografi. hadiah untuk dimenangi rm100.00x1 dan rm50.00x1 setiap hari