Berdebar rasanya..heee

Salam semua..dup dap..dup dap...

Nak g check kat klinik ni hari ni..jgn kata doktor tu suroh tunggu lagi seminggu ku cepuk kang...

aja dah tunggu seminggu lebih la ni sebab nak confirmkan atas perintah MA..Kalau ikut aja, dah ke klinik sudah..Jadi, kami decide to go to klinik swasta dulu le khennn..sebab kawan aja kata doc kat klinik kerajaan pun perlukan surat pengesahan dr klinik...entah ape-ape la..

weekend ni nak bersenang lenang duduk rumah je..dah 2 weekends kami asyik berjalan2 pegi kenduri kawen..baby penat.haha..ni pon kaki lenguh lagi sebab gatal2 jalan2..dan hari tu pergi market visit g outlet-outlet dan tengok promoter kami..so balik terkangkang dah kepenatan.hoho..dan akibatnya..kaki aja sakit2 dan kejang..grrrr..

rehat di rumah lagi best..leh peluk2 MA...kekeke.jangan jeles!

owh ya..jiran sebelah belikan tanah suh kami tanam2 sebab ade 2 pasu kosong kat tp pagar tu..so weekend ni nak kerjakan MA suruh tanam pokok pandan pulak..kami tak ada pokok pandan...daun kunyit, pokok cili, daun kesum , serai dan pokok kari, adalah!hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: